DHV aan het woord over W&S door USG Legal

DHV schakelt USG Legal Professionals in voor werving en selectie. Evert-Jan Wijers, General Counsel / corporate director juridische zaken bij DHV aan het woord over zijn ervaringen. “USG Juristen kent de cultuur van DHV en weet goed wat voor kandidaten wij zoeken. Zij weet dat de persoon die wij zoeken, naast de juridische vereiste achtergrond, ook binnen de legal cultuur van DHV moet passen.”

“Het contact dat we met USG Legal hebben is niet zeer frequent. USG Legal verzorgt voor ons de werving en selectie. Het is een contact dat met name persoonsgebonden is. Onze consultant bij USG Legal kent de cultuur van DHV en weet goed wat voor kandidaten wij zoeken. Zij weet dat de persoon die wij zoeken, naast de vereiste juridische achtergrond, ook binnen de legal cultuur van DHV moet passen.

Wanneer DHV een werving en selectie opdracht uitzet, beschouwen wij het als een pré dat de consultant van USG Legal ook goed op de hoogte is van de ontwikkelingen in de markt. Dat zij weet wat er bij andere bedrijven speelt op het gebied van juridische zaken. Voor ons is het van belang om hiervan op de hoogte te blijven. Wij hebben natuurlijk ook onze eigen contacten binnen de legal wereld waarmee wij informatie mee uitwisselen. Maar het is ook altijd goed om van een specialist op de arbeidsmarkt te horen welke ontwikkelingen er op dit gebied zijn.

De samenwerking met USG Legal verloopt prettig. Zij weet welke personen binnen de cultuur van DHV passen en welke personen ook de juiste capaciteiten op juridisch gebied hebben. Daarmee is USG Legal een vertrouwde partner om mee samen te werken.”

DHV
DHV is een toonaangevend internationaal advies- en ingenieursbureau dat diensten verleent en innovatieve oplossingen aanbiedt op het gebied van mobiliteit; water; bouw & industrie; gebiedsontwikkeling; milieu & duurzaamheid.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Onze accountmanagers

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.