Gastcolleges en docenten Recht

Als u tijdelijk of voor langere tijd een docent recht nodig heeft kunt u altijd terecht bij USG Legal Professionals. We hebben permanent een pool beschikbaar van onafhankelijke, zelfstandige en vakbekwame juristen die direct inzetbaar zijn.

Garantie voor goed onderwijs
De docenten recht van USG Legal beschikken over gedegen kennis van de verschillende rechtsgebieden en hebben allemaal een opleiding didactische vaardigheden gevolgd. Bovendien begeleidt een deskundige coach deze professionals bij het lesgeven en  andere werkzaamheden. Op deze manier wordt u direct ontlast en weet u zeker dat uw studenten goed onderwijs krijgen.  

Flexibele inzet
U kunt de capaciteit die u nodig heeft van tevoren bij ons laten inplannen. Maar de professionals van USG Legal zijn ook in staat midden in een studieblok bij te springen, bijvoorbeeld omdat een docent plotseling uitvalt door ziekte. U kunt dus altijd beschikken over vakbekwame juristen die per direct inzetbaar zijn.

Onafhankelijk en zelfstandig
De docenten recht pakken de werkzaamheden op van begin tot eind, dus van het voorbereiden van de lessen en het doceren, tot het opstellen en nakijken van tentamens. Ook lichten ze de uitslagen van de tentamens toe aan de studenten tijdens een nabespreking. Zo nemen de juridische professionals u het gehele traject uit handen. Op een onafhankelijke en zelfstandige manier.    

Docenten recht van USG Legal
De docenten recht van USG Legal staan u graag bij met: 

  • Het doceren van inhoudelijke vakken, zoals bestuursrecht, gezondheidsrecht, personen- en familierecht, privaatrecht, strafrecht en verzekeringsrecht
  • Het geven van vaardigheidsvakken, waaronder conflicthantering, onderzoeksvaardigheden en het schrijven van processtukken
  • Het begeleiden van scripties en stages
  • Het ontwikkelen en updaten van vakken
  • Het opstellen van tentamens
  • Een cursuscoördinator

Contact
Heeft u behoefte aan deskundige docenten Recht? Of wilt u eerst meer informatie? Onze  accountmanagers zijn u graag van dienst.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Onze accountmanagers

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.