nieuwsUSG Legal Professionals op de lijst van Best Workplaces in Nederland

USG Legal Professionals op de lijst van Best Workplaces in Nederland

 
USG Legal Professionals heeft de achtste plaats op de lijst van Best Workplaces 2014
van Nederland bereikt, in de categorie Small & Young Enterprises. De lijst van Best Workplaces is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Afgelopen dinsdag werd de lijst voor 2014 bekend gemaakt.
Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, de trots en het plezier binnen organisaties.

Erkenning voor het personeelsbeleid en visie op cultuur
USG Legal Professionals vindt de erkenning als Best Workplace in een gedegen personeelsbeleid. USG Legal weet de juiste mensen aan haar organisatie te binden door middel van een gevarieerd en origineel selectiebeleid in combinatie met de duidelijke visie op de organisatiecultuur. Daarnaast wordt er ook bovengemiddeld veel ruimte voor eigen ontwikkeling geboden, bijvoorbeeld door middel van  persoonlijke ontwikkelplannen en maatwerk trainingen en opleidingen. De organisatie hecht sterk waarde aan het delen en vieren van successen, hetgeen een sterk teamgevoel tot stand brengt.

Eelco Stuut: “We zijn goed in staat om de juiste professionals aan onze organisatie te binden en hen vervolgens ook te blijven boeien. Onze uitgebreide selectieprocedure waarin we nieuwe medewerkers laten kennismaken met de normen en waarden van de organisatie en hen mee te nemen in de mogelijkheden van USG Legal, verkleint de kans op een zogeheten mis-match. Daar heeft iedereen binnen onze organisatie baat bij. Om onze mensen vervolgens te (blijven) boeien organiseren we veel gezamenlijke momenten die zowel inhoudelijk als uitsluitend feestelijk kunnen zijn.  We hebben een organisatie opgebouwd, met veel ruimte voor zelfontplooiing en samenwerking. Hierdoor staat er een sterk team van professionals dat zeer betrokken is bij onze organisatie.”

Great Place To Work
Erik van Riet, directeur GPTW Nederland: "De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Tevens vervul je een voorbeeldfunctie ten aanzien andere organisaties. Een resultaat om trots op te zijn!  Van Riet over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op een aantal ‘dimensies’ of waarden van hun organisatie, zoals geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan bewezen prestaties. Dat kunnen wij staven met 30 jaar onderzoek, want zo lang gebruiken we deze methodiek al. Wij zijn het enige onderzoek dat niet alleen vraagt naar de mening van de medewerkers, maar ook het beleid van de werkgevers meeweegt. Door die koppeling te maken krijgen organisaties inzicht in de effectiviteit van hun beleid. Het onderzoek is empirisch onderbouwd en praktisch toepasbaar.”
Kijk ook op
www.greatplacetowork.
nl
.

Deel op:
Print of mail deze pagina: